umdubuli
Yönetici
Asal Forex şikayet; Firma hakkında şikâyetlerinizi bu alanda belirtebilirsiniz, Genel olarak incelememiz sonucunda bir çok mağdur olduğu belirtiliyor, Firmanın binlerce kişiyi mağdur ettiği ve forex konusunda kişilerin şikayet var üzerinden oldukça fazla "ŞİKAYETİ OLDUĞU GÖZLENMİŞTİR."

Firma hakkında başlıca şikayetler şikayetvar sitesinde alınmıştır.

Firma hakkında başlıca şikayetler şikayetvar sitesinde alınmıştır.
- Asal forex llc un altında mkr global danışmanlık yatırım sanayi ticaret limited vasıtası ile forex borsalarda işlem yapmak için hesap açtırdım hesaba para yatırdım uzman diye kendini tanıtan s**ö** danışmanınız benim diye benimle görüştü hesap açılmasından sonra işlemlere başlandı 3 gün minik minik karlar 4 gün yüksek riskli açığa satışlı işlem ne oluyor demeden önce 1600 USD kar. Yarım gün sonra anlamsız işlemlerle sürekli zarar gün sonunda hesap ta bakiye 9.45 USD sürekli arandığımda görüştüğüm kişiye şimdi ne yaptıysam ulaşamıyorum WhatsApp ® dan yazdıklarıma kısmi cevap geliyor sonrasında ulaşılamıyor yalanlarla oyalamaya telefonlardan kaçmaya başlandı.
- Asal forex asal fx live hesap ve robot için 500 dolarlık yatırım yaptım. Robot çalıştırdıklarını ve kar elde ettiklerini söylediler. Hem ben hem robot çalıştık. Kar çekmek istediğimde tabii ki ama keşke biraz daha desteklesek dediler. Bir çekelim dedim. Tamam dediler. Sonra bu konuşmayı takiben robot bizi duymuş olacak ki... Parayı kilitlemek adına öyle saçma işlemlere başladı ki. Bak sen şu işe. 60000 40000 30000 farklı olan gbptry, eurtry, ethtry de saçma sapan işlemlere başladı. Hesap ekside kaldı. Sırf açılan işlemlerin spred farkından dolayı. İnip çıkma kısmında da değilim. Sırf alış işlemi yapıldığı andaki spred farkı 1300 dolar kadar eksiye düşürdü. Ve zarar ettim.
- Etf capital yatırım Danışmanı (s**G**) ve Yatırım Uzmanı (s** ö**) ile görüşmelerimde (100022105 numaralı hesabımda) robot yazılım aracılığıyla (Meta5 de Asal Forex-live) firması ile ortak çalışıyoruz çok kazanç elde ediyoruz min 250 dolar yatırın dediler. 250 dolar Yatırdım. Görüşmeler Etf Capital olarak ama Metatrader ®5 de Asal Forex olarak görünüyor. Parayı Yatırdıktan sonra robot sürekli zarar etti, işlemleri kapattım ve kendim manuel işlem açtım hesabımı +490 dolara çıkardım. Para çekim talebi istedim oyaladılar, ertelediler çekim talebime rağmen gecenin 01.30 da habersiz 3 tane usdtry-gbptry-eurtry 0.07 işlem açmışlar makas aralığı çok yüksek olup -421 dolar bakiyede şu an parayı çekmesin diye yaptılar.
- Asal Forex llc den şikayetçiyim öncesinden beni arayıp çok güzel fırsatlarımızın olduğunu söyleyip güven vererek yanılttılar öncesinden 100 $ yatırım sağlayınız dediler yatırdım sizinle çok yüksek karlar elde edeceğiz dediler baktım 1 2 gün geçtikten sonra para yok oldu sonra tekrar arayıp kaybettiğiniz 100 $ size kazandırmamız için 2000$ yatırmam istediler 4.5 gün içerisinde bir baktım verdikleri işlemler ters yönden hareket etmeye başladılar mesaj atıp söyledim bana verdiğiniz işlemler ters yönden hareket ediyor bana siz merak etmeyin efendim bizim kontrolümüzde dediler bu günde baktım işlemler zararlar kapatılmış hesap ta 2000$ dolardan sadece 29 $ dolar para kalmış arayıp hala dalga geçer gibi biraz daha para yatırmamı istiyorlar şikayetçiyim mağdurum benden bankadan kredi çekip verdiklerin hoş ve güvenle yanılttılar mağdurum bu durumda savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.
- 7 aydır Asal Forex firması sürekli beni arıyordu yok şöyle yatırım yapın yok böyle yatırım yapın işte biz böyleyiz biz şöyleyiz 7 ay n**k** isimli şahısla görüştük ara ara arayıp muhabbeti koyulaştırmak istiyordu alttan alttan güven vermek için kıbrıslı bir firma güney Kıbrıs sonra bir ara tamam dedim yatırdık parayı yatırdığımın yarısı kadar da bonus verdi. Buraya kadar her şey çok güzel ilk işlem açtırdı ve 3 gün içinde tüm paramı kaybettim. Hatta -3 dolara yaklaşınca bak kapatayım dedim bu iş sıkıntılı hayır dedi özellikle kapattırmadı sonra tüm para gidince telefon açıp özür diledi. Düşünsenize paramın hepsi sıfırlandı ne stop koydurdu ne kapatmama izin verdi tüm yazışmalar ses kayıtları filan var. Hepsi tecrübesiz personelden oluşuyor ilk işlemde 0,10 la işlem yaptırılır mı? İlk işlemde 1000 dolar zarar ettirilir mi? Defalarca kapatayım derken hayır diye bekletilir mi.