Merhabalar Sitemize Hoş Geldin, ForexTürk Ziyaretçisi!

Sitemizden daha iyi yararlanabilmek için giriş yapın.

Şikayet DELTA N1 CAPİTAL ŞİKAYET - N1 DELTA CAPİTAL DOLANDIRICILIĞI

ForexTurk

Yönetici
Arkadaşlar merhaba daha önce size W2FOREX dolandırıcılığından bahsetmiştim. Forex Şikayet gruplarından en bilindik olan keko tayfanın (Ramiz ve saz arkadaşları) grubu ile anlaşma yaparak gruptaki üyeleri W2FOREX kurumuna yönlendiriyorlardı. Aylık 700.000$ üzerinde yatırım alarak piyasanın içinden geçtiler resmen. Şimdi ise W2FOREX sahipleri ve Şikayet grubu sahibi Ramiz ortak kurum açtılar, kurumun adı N1 DELTA CAPİTAL. Şimdi ise yaptıkları öncelikle W2FOREX'e daha önce yönlendirdikleri ve batırdıkları yatırımcıları bu kuruma çekmeye başladılar. Ayrıca yeni gelecek olan yatırımcıları da yeni açtıkları kuruma çekerek piyasada büyük tokatçılık peşindeler.

Şimdi size bununla ilgili ses kaydını atıyorum, direkt toplantı anında kaydedilmiş ses kaydıdır.

Yakında size bu kişilerin tüm kimlik bilgileri ve fotoğraflarını da yayınlayacağım.

TAKİPTE KALIN!!!

Ses Kaydı 👇👇👇👇

vehbie

FT Üyesi
Adi şerefsiz adamlar. Zaten şu kekolara uyuzum. İki kelimeyi bir araya getiremezler ama milleti tokatlarlar

Aliata17

FT Üyesi
İyice ifşa edin bunları. İyi yapmışsınız bu konuyu açarak. Resimleri vs bekliyorum

Burcumy

FT Üyesi
Bunlar nasıl insanlar böyle yazık günah böyle dolandırıcılık mı olur. Eline sağlık admin ses kaydı harika olmuş.

PipsLord

FT Üyesi
Böylesi bir ses dosyasını toplantı yapılan yerden kim neden çıkarsın.. Sizin tiyatronuza benziyor bu iş.. Bu taraflı sayfayı okuyan arkadaşlar sakın kanmayın bunlar belliki vip üyeliklerine kandıracak kişi arıyor.. N1 DELTA telegram gruplarında ÜCRETSİZ OLARAK %98 BAŞARI ORANLI SİNYAL HİZMETİ VERİLİYOR.. GERİSİNE SİZ MANTIK YÜRÜTÜN..

ForexTurk

Yönetici
Böylesi bir ses dosyasını toplantı yapılan yerden kim neden çıkarsın.. Sizin tiyatronuza benziyor bu iş.. Bu taraflı sayfayı okuyan arkadaşlar sakın kanmayın bunlar belliki vip üyeliklerine kandıracak kişi arıyor.. N1 DELTA telegram gruplarında ÜCRETSİZ OLARAK %98 BAŞARI ORANLI SİNYAL HİZMETİ VERİLİYOR.. GERİSİNE SİZ MANTIK YÜRÜTÜN..
Öyle mi sizde kurumda çalışan tokatçı tayfadansınız sanırım. Gruplarda %98 başarı oranını herkes yapıyor, önemli olan arka planda nelerin döndüğü

PipsLord

FT Üyesi
Tüm forexturk ekibine söylüyorum.. Böyle bir şeyi belgelerle ıspat etmezseniz adam değilsiniz.. Buna tüm herkes şahit olsun.. Hatta telegramda bunun için canlı yayınlar düzenlenecek.. Takipçisi olacağım.. Öyle çamur at izi kalsın maalesef yakışık kalmıyor.. Bunun hesabını verip bedelini ödeyeceksiniz..

ForexTurk

Yönetici
Tüm forexturk ekibine söylüyorum.. Böyle bir şeyi belgelerle ıspat etmezseniz adam değilsiniz.. Buna tüm herkes şahit olsun.. Hatta telegramda bunun için canlı yayınlar düzenlenecek.. Takipçisi olacağım.. Öyle çamur at izi kalsın maalesef yakışık kalmıyor.. Bunun hesabını verip bedelini ödeyeceksiniz..
Hayırdır kardeşim sen neden bu kadar dert ettin :) Doğru yaraya basmışız demekki :)

PipsLord

FT Üyesi
⚜FOREX DİRLİK SİNYAL SERVİSİ⚜
05.10.2022 / 11.10.2022 Tarihleri arası..
Parite ve ONS..: +668 pips
Endeksler: +165 puan
----------------------------------------------
EURUSD buy +40 pips✅
GBPUSD sell +52 pips✅
AUDUSD sell +22 pips✅
GBPUSD sell +40 pips✅
EURUSD sell +20 pips✅
EURJPY sell +45 pips✅
USDCAD sell +17 pips✅
EURGBP sell +25 pips✅
EURUSD sell +20 pips✅
EURJPY sell +17 pips✅
EURUSD buy +31 pips✅
GBPUSD buy +20 pips✅
USDCAD sell +19 pips✅
XAUUSD buy +110 pips✅
XAUUSD buy +100 pips✅
XAUUSD buy +60 pips✅
XAUUSD buy +30 pips✅

DAX40 sell +120 puan✅
NASDAQ sell +70 puan✅
NASDAQ sell +50 puan✅
NASDAQ sell +90 puan✅
NASDAQ sell -125 puan❌
NASDAQ buy +70 puan✅
DAX40 sell -60 puan❌
DAX40 buy +40 puan✅
DAX40 buy -140 puan❌
NASDAQ buy +50 puan✅

ForexTurk

Yönetici
Dostum sen kimsin ?
Kurumu yeni açtınız gruplardan tabi ki düz işlem vereceksiniz :)
Arka planda neler yapıyorsunuz ? Ses kayıtlarında var zaten

darkreader

FT Üyesi
Bu arkadaşta kurum sahibi yada grup sahibi sanırım bu kadar sahiplendiğine göre :)

Aliata17

FT Üyesi
Aman abi zaten şu şikayet gruplarından illallah ettik en büyük tokatçı onlar :) Arkadaş baya bir dert etmiş kendine nedense :unsure:

PipsLord

FT Üyesi
Dostum sen kimsin ?
Kurumu yeni açtınız gruplardan tabi ki düz işlem vereceksiniz :)
Arka planda neler yapıyorsunuz ? Ses kayıtlarında var zaten
Bunu ıspat etmek zorundasınız artık.. Ben şimdiye kadar görüp görebileceğin en iyi teknik analistim.. Kurum çalışanı değilim.. Kurum çalışanı olduğumu ıspat edeceksin.. Edemezsen tüm gruplarda rezil halinizi anlatacağım..

ForexTurk

Yönetici
Kardeşim bu kadar iyi analistsen neden 2 günlük kurumun avukatlığını yapıyorsun git analiz yap 🤣

umdubuli

Yönetici
A
Kurum çalışanı gibi cevap vermişsiniz. Demek ki çalışansın sen nasıl rezil olacağını düşün, kimse kimseyi dolandıramaz :) sende git ekibine böyel de. yarın bir gün bir operasyonla içeri atarlar adam, çok ağlatırlar içeride, çok döverler bak benden demesi.

BaseDecode