ForexTurk
Yönetici
Arkadaşlar merhaba daha önce size W2FOREX dolandırıcılığından bahsetmiştim. Forex Şikayet gruplarından en bilindik olan keko tayfanın (Ramiz ve saz arkadaşları) grubu ile anlaşma yaparak gruptaki üyeleri W2FOREX kurumuna yönlendiriyorlardı. Aylık 700.000$ üzerinde yatırım alarak piyasanın içinden geçtiler resmen. Şimdi ise W2FOREX sahipleri ve Şikayet grubu sahibi Ramiz ortak kurum açtılar, kurumun adı N1 DELTA CAPİTAL. Şimdi ise yaptıkları öncelikle W2FOREX'e daha önce yönlendirdikleri ve batırdıkları yatırımcıları bu kuruma çekmeye başladılar. Ayrıca yeni gelecek olan yatırımcıları da yeni açtıkları kuruma çekerek piyasada büyük tokatçılık peşindeler.
Şimdi size bununla ilgili ses kaydını atıyorum, direkt toplantı anında kaydedilmiş ses kaydıdır.
Yakında size bu kişilerin tüm kimlik bilgileri ve fotoğraflarını da yayınlayacağım.
TAKİPTE KALIN!!!
Ses Kaydı

Şimdi size bununla ilgili ses kaydını atıyorum, direkt toplantı anında kaydedilmiş ses kaydıdır.
Yakında size bu kişilerin tüm kimlik bilgileri ve fotoğraflarını da yayınlayacağım.
TAKİPTE KALIN!!!
Ses Kaydı