Bana bak aslan.. Neyin ne olduğu ortaya çıkacak.. Hangi kurumlara hizmet ettiğiniz bilinecek.. Benim ve kardeşlerimin vizyonu sizin o küçük kafanızın kaldıracağı şeyler değil.. Bizler zor zamanlar geçiren yurttaşlarımızın hayatlarına dokunmayı amaç edinmiş insanlarız.. Sizin gibi bir şikayet sayfası açayım.. Gelen çaresizleri vip sinyal curt sinyal diye kandırıp elindeki son parayıda alayım adiliğibi yapacak insan müsveddeleri değiliz.. Hani sinyal falan yazmışsınız ya kurumunuzu neden yazmamışsınız.. Çünkü hainsiniz.. Acizsiniz ve Alçaksınız.. Bize attığınız ithamları ıspat etmezseniz bakın kimin kapısını çalıyorlar..A
Kurum çalışanı gibi cevap vermişsiniz. Demek ki çalışansın sen nasıl rezil olacağını düşün, kimse kimseyi dolandıramazsende git ekibine böyel de. yarın bir gün bir operasyonla içeri atarlar adam, çok ağlatırlar içeride, çok döverler bak benden demesi.
Hain miBana bak aslan.. Neyin ne olduğu ortaya çıkacak.. Hangi kurumlara hizmet ettiğiniz bilinecek.. Benim ve kardeşlerimin vizyonu sizin o küçük kafanızın kaldıracağı şeyler değil.. Bizler zor zamanlar geçiren yurttaşlarımızın hayatlarına dokunmayı amaç edinmiş insanlarız.. Sizin gibi bir şikayet sayfası açayım.. Gelen çaresizleri vip sinyal curt sinyal diye kandırıp elindeki son parayıda alayım adiliğibi yapacak insan müsveddeleri değiliz.. Hani sinyal falan yazmışsınız ya kurumunuzu neden yazmamışsınız.. Çünkü hainsiniz.. Acizsiniz ve Alçaksınız.. Bize attığınız ithamları ıspat etmezseniz bakın kimin kapısını çalıyorlar..
Siz zor zaman geçiren yurttaşların hayatına dokunuyorsunuz doğru, son kurşunlarını harcatıp batırıyorsunuz insanları.Bana bak aslan.. Neyin ne olduğu ortaya çıkacak.. Hangi kurumlara hizmet ettiğiniz bilinecek.. Benim ve kardeşlerimin vizyonu sizin o küçük kafanızın kaldıracağı şeyler değil.. Bizler zor zamanlar geçiren yurttaşlarımızın hayatlarına dokunmayı amaç edinmiş insanlarız.. Sizin gibi bir şikayet sayfası açayım.. Gelen çaresizleri vip sinyal curt sinyal diye kandırıp elindeki son parayıda alayım adiliğibi yapacak insan müsveddeleri değiliz.. Hani sinyal falan yazmışsınız ya kurumunuzu neden yazmamışsınız.. Çünkü hainsiniz.. Acizsiniz ve Alçaksınız.. Bize attığınız ithamları ıspat etmezseniz bakın kimin kapısını çalıyorlar..
aynı şeyi iki gün önce runex fx'de yaşadım 500 doları 1200'e çıkardım para çekimi yapıcam dedim 500 dolarlık hemen spreadi açarak patlattılar
Forex forum piyasasını buradan takip edin, yatırım yapmadan önce bir çok alanda sizlere bilgi verilecektir, Dilerseniz bilgilerinizi sizlerde paylaşabilir fikir edinebilirsiniz.