Merhabalar Sitemize Hoş Geldin, ForexTürk Ziyaretçisi!

Sitemizden daha iyi yararlanabilmek için giriş yapın.

Şikayet DELTA N1 CAPİTAL ŞİKAYET - N1 DELTA CAPİTAL DOLANDIRICILIĞI

PipsLord

FT Üyesi
A

Kurum çalışanı gibi cevap vermişsiniz. Demek ki çalışansın sen nasıl rezil olacağını düşün, kimse kimseyi dolandıramaz :) sende git ekibine böyel de. yarın bir gün bir operasyonla içeri atarlar adam, çok ağlatırlar içeride, çok döverler bak benden demesi.
Bana bak aslan.. Neyin ne olduğu ortaya çıkacak.. Hangi kurumlara hizmet ettiğiniz bilinecek.. Benim ve kardeşlerimin vizyonu sizin o küçük kafanızın kaldıracağı şeyler değil.. Bizler zor zamanlar geçiren yurttaşlarımızın hayatlarına dokunmayı amaç edinmiş insanlarız.. Sizin gibi bir şikayet sayfası açayım.. Gelen çaresizleri vip sinyal curt sinyal diye kandırıp elindeki son parayıda alayım adiliğibi yapacak insan müsveddeleri değiliz.. Hani sinyal falan yazmışsınız ya kurumunuzu neden yazmamışsınız.. Çünkü hainsiniz.. Acizsiniz ve Alçaksınız.. Bize attığınız ithamları ıspat etmezseniz bakın kimin kapısını çalıyorlar..

PipsLord

FT Üyesi
Bu maho ağayı çağırsanıza er meydanına hele :)) Harbiden böyle yaptığınız kolpalıklara inanan oluyor mu :)))

umdubuli

Yönetici
Valla
Bana bak aslan.. Neyin ne olduğu ortaya çıkacak.. Hangi kurumlara hizmet ettiğiniz bilinecek.. Benim ve kardeşlerimin vizyonu sizin o küçük kafanızın kaldıracağı şeyler değil.. Bizler zor zamanlar geçiren yurttaşlarımızın hayatlarına dokunmayı amaç edinmiş insanlarız.. Sizin gibi bir şikayet sayfası açayım.. Gelen çaresizleri vip sinyal curt sinyal diye kandırıp elindeki son parayıda alayım adiliğibi yapacak insan müsveddeleri değiliz.. Hani sinyal falan yazmışsınız ya kurumunuzu neden yazmamışsınız.. Çünkü hainsiniz.. Acizsiniz ve Alçaksınız.. Bize attığınız ithamları ıspat etmezseniz bakın kimin kapısını çalıyorlar..
Hain mi :) aynen hainiz sizler için.. Bu arada haberlerede çıkmışsınız :)

Valla bebişko benden demesi çok fena öpecekler sizi.. İfşa oldunuz ilk geldiniz biz yönetici değiliz şimdi geldiniz şöyel böyle ne ayaksınız lan siz :)

umdubuli

Yönetici
Kapımı çalacaksın öylemi çalsana kapımı.. gel bekliyorum, emniyet kapıyı çalınca göreceksin senin gibileri bu ülkede öpüyorlar bebiş.

AL DİNLE KEYFİN GELİR : )

ForexTurk

Yönetici
Siz zor zaman geçiren yurttaşların hayatına dokunuyorsunuz doğru, son kurşunlarını harcatıp batırıyorsunuz insanları.

PipsLord

FT Üyesi
Siz buraya konuşun belki bir halt olduğunuzu zanneden çıkar.. Bebişler..

ForexTurk

Yönetici
Merak etme delta n1 capital yazınca en üstte burası görünüyor, ne bok olduğunuzu herkes görecektir bebiş

ForexTurk

Yönetici
Bu maho ağayı çağırsanıza er meydanına hele :)) Harbiden böyle yaptığınız kolpalıklara inanan oluyor mu :)))

Kolpayı yapan sensin aslan. Dünden beri kurum çalışanı değilim deyip ananı babanı savunur gibi savunuyorsun hayırdır. Maho ağa sahte kişi ise neden kurum çalışanı böyle açıklama yapsın :)

1665735673871.png

ForexTurk

Yönetici
Şimdi Delta N1 Capital Forex ve Şikayet Grubu sahibi Ramiz Dayı kod adlı gerçek adı Mecnun Pervane'yi İfşalama vakti geldi.

BaseDecode