Merhabalar Sitemize Hoş Geldin, ForexTürk Ziyaretçisi!

Sitemizden daha iyi yararlanabilmek için giriş yapın.

Euro 19 TL oldu! 11.11.2022

umdubuli

Yönetici
Euro 19 TL oldu! 11.11.2022 Uzun süredir doların altında olan Euro üst seviyeye ulaştı. Hükûmetin adım atması bekleniyor peki biz yatırımcılar ne yapacağız. Arkadaşlar sizlere tavsiyem yatırımlarınıza devam edin. Bu aşamada seçime kısa süre kaldığı için dalgalanma olacaktır.

Şunu unutmayın doların Euro'yu geçeceğini ilk biz söylemiştik, o zaman bazı kişiler bize gülmüştü. tekrar diyorum paranın dini olmaz. İmanı olmaz ve kimse müdahale edemez. tek müdahale olur oda yatırım ve paranın sürekli piyasada olması..
Euro 19 TL.jpg

Tabiki inanmayanlar olacaktır..

https://forexturk.org/konular/dolar-euroyu-gecebilir.70/ Bu linkte dediklerimiz gerçekleşmiş.. Kısaca tekrar edelim seçime kadar fevri davranmayın. Seçim sonrasında bu para piyasasını daha farklı konuşabiliriz. Bu arada ben yatırım yaptım dolar düşerse şöyle olur böyle olur demeyin sakın. Olmaz.

Doların düşmesi demek Türk lirasının değer kazanması demek. Euronun düşmesi demek paranızın değer kazanması demek. Dolar Türkiye'de düşse de dünyada farklı ülkelerde düşmez. Demokratik ülkeler hariç dolar hep yüksek kalır :)

forexturk.org

BaseDecode